Elzz and The Family

Ik heb efkes een plaatske gemaakt om mezelf een beetje deftig voor te stellen, tesamen met ons klein gezinnetje... 'Ons' dat zijn wij 3... en nu weet ge nog niks hé ;)

Bon, heel kort en bondig; Elzz is de mama en Mr J is de papa en dochterlief hebben we *E* gedoopt.

Normaal gezien huppelen we vrolijk en blij rond, maar soms komen er al eens stoorzenders op onze weg; voornamelijk slecht weer, hormonen en mislukte eenpansgerechten en oh ja, overvolle vuilbakken...

Af en toe stappen we met ons 3 in de teletijdmachine, meestal komen we dan ergens rond 1480 terecht, al durft dat al eens misvallen. Zo zijn we al ne keer midden tussen de Noormannen beland of met één been in WOII.
Mr J vindt dat allemaal niet erg, zolang hij maar mag mee vechten tegen de vijand.

*E* der voornaamste bezigheid is tekenen, kookeuh en dansen en af en toe een blokkentoren bouwen. Ze is smoorverliefd op Kaatje van Ketnet en beste maatjes met Nijntje. Verder lijkt ze soms een mini-Elzz'ke als ze mee de stad of den hof intrekt.


Verder ben ik verslaafd aan "kookeuh" zoals *E* het zo schattig kan zeggen. Een hele dag staan roeren en proeven, I love it!  Maar voor schoon dingskes kom ik m'n keuken wel uit. Dan trek ik er op uit, op zoek naar kleren, interieurspullen, plezante stofkes of schoenen, als't maar mijne smaak is.  Ga nu ni denken dat ik een blond huppeldepupke ben hé, want op tijd en stond dompel ik me helemaal onder in cultuur en geschiedenis om daarna weer fris en monter in de tuin met mijn handen in het 'jeir' te gaan wroeten. Beetje planten, zaaien en oogsten en genieten van het zonneke en de frisse lucht van den boerenbuiten!Voila zie, nu weet ge al iets meer, hopelijk ga ge nu ni lopen hé, want eigenlijk vallen we best mee!